Apple’dan Netflix’e rakip platform geldi: TV+ (TV Plus)

Dünya’nın en büyük teknoloji firmalarından olan Apple’ın Netflix’e rakip olacak platformu düzenlenen tanıtım gecesinde açıklandı. TV+’ı tanıtan Apple, bu hizmetinin Türkiye’nin de içinde bulunduğu 100’ü aşkın ülkede kullanıma sunulacağını belirtti.
ABD’nin California eyaletinde düzenlenen lansman gecesinde Apple’ın Netflix’e rakip olması beklenen platformu TV+ tanıtıldı.
Apple TV+ yönetmenler, oyuncular ve yapımcılar eşliğinde tanıtıldı.

Ünlü yönetmen Steven Spielberg, Oprah Winfrey, Jennifer Aniston gibi ünlü isimlerin katıldığı lansman gecesinde TV+ platformunda gösterilecek dizi, film ve belgeseller tanıtıldı. Platformda yer alacak yapımlar ve sanatçılarından bazıları sırasıyla şu şekildedir.
Amazing Stories: Steven Spielberg (Antoloji)

Oprah Winfrey

The Morning Show: Jennifer Aniston, Reese Witherspoon ve Steve Carell (Drama/Komedi)

See: Jason Momoa ve Alfre Woodard (Bilim Kurgu)

Little America: Kumail Nanjiani (Antoloji)
Big Bird: Susam Sokağı’nın büyük sarı kuşu çocuklara kodlama öğretmek için Apple TV+’a dahil oluyor.
Little Voice: J.J. Abrams ve Sara Bareilles
Apple’ın bu sene orjinal içerik için 2 milyar dolar harcayacağı ifade edildi.
Akıllı televizyonlarda da Netflix gibi TV+ uygulamasının da olacağı öğrenildi.
Apple TV kanalları sayesinde bütün aile reklamsız istediğ kanalı izleyecek. Aralarında HBO, Showtime, CBS gibi kanallar olacak
Apple TV + reklamsız, talebe dayalı, online ve offline olarak hizmet vermeye başlayacak. Ancak fiyatı ve satışa çıkmasıyla ilgili detaylar sonbaharda açıklanacak.