Türklerin Yaptığı Travel Dating Sitesi Bir Milyon Dolar Yatırım Aldı

Son zamanlarda Türk yazılımcılar ve yazılım firmalarına gelen yatırım ve satın alma haberlerini sık sık duyar hale geldik. Bir iyi haberde Travel Dating alanında geldi. Türk yazılımcılar tarafından 2014 yılında geliştirilerek Travel Girls konseptine özel dating yani arkadaşlık sitesi Avrupalı The Mask Group’dan bir milyon dolarlık yatırım alarak tamamen yenilendi. Yaklaşık olarak 500 bin kullanıcı ve 100 bin aktif kullanıcı ile her gün biraz daha büyüyen internet sitesinin bu yatırımı almasına şaşırmamak lazım.
Yeni yatırımcıları ile güvenlik ve yazılım sistemini geliştirerek daha çok dil seçeneği ve etkinlik ile kullanıcılarını dahada mutlu edecek bir platform olma yolunda hızla ilerliyorlar.
Seyahat etmeyi veya misafir ağırlamayı sevenlerin daha çok flört bazlı bir araya gelmesine yardımcı olan sitenin en yoğun kullanıldığı ülkeler Türkiye, Rusya, Ukrayna, gibi gerçek hayattada en çok evlilik ve flört yaşanan 3 ülke olarak tanımlanabilir.
Travelgirlsdating.com sitesi üzerinden seyahat etmek istediğiniz ülke ve şehirlerdeki kişileri görebilir onlarla arkadaşlık kurabilirsiniz. Aynı zamanda ziyaret etmek istediğiniz ülke ve şehirleri işaretleyerek o bölgede yer alan kişilerin sizi görmesi ve iletişime geçmesini sağlayabilirsiniz.
Site içerisinde dünyanın her yerinden ülkenizi ve hatta şehrinizi ziyaret etmek isteyen bayan ve bayları görebilir, onlara konaklama veya rehberlik ile ilgili tekliflerde bulunabilirsiniz. Genel hatları ile son yılların en popüler dating sistemlerinden biri olan travel dating sistemi ile sizde hayalini kurduğunuz seyahatlere ve belkide aradığınız aşka yelken açabilirsiniz.
Ayrıca sadece uluslarası seyahatleriniz için değil, şehirler arası seyahatlerinizde ya da çevrenizdeki yeni insanlar ile arkadaş olmak içinde kullanabileceğiniz bu web sitesini ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.